Ugrás a fő tartalomra

Krista & Becca Ritchie

Krista & Becca Ritchie egypetéjű ikrek – egyikük imádja a tudományokat, míg a másikuk képregényőrült –, de mindketten szenvedélyesen szeretnek írni, így gyerekként összefogtak, és azóta sem hagyták abba a történetmesélést. Most a húszas éveikben járnak, és ugyancsak húszas éveikben járó szereplőkről írnak. Regényeik főhősei a mindennapi élet útvesztőjében kalandoznak, egyetemre járnak, dolgoznak és természetesen előbb-utóbb a szerelem is rájuk talál.
Imádják a szuperhősöket, a sérült karaktereket és a lelki társakat.



Megkeresésemre a következő választ küldték:

Szia Zephyrine,

Nagyon köszönjük, hogy olvasod (és szereted) a könyveinket! Hihetetlenül megtisztelve érezzük magunkat, amiért le akarod fordítani a Whatever It Takes-et magyarra. Biztosak vagyunk benne, hogy a többi magyar olvasó is rendkívül hálás lesz érte. És még nagyobb álmunk válna valóra, ha egy magyar könyvkiadó megvásárolná a jogainkat! A költségvetésünkbe sajnos nem fér bele, hogy fizessünk a fordításért, de amennyiben szeretnéd elkészíteni a szabadidődben, határozottan engedélyt adunk rá!

Ó, és a Hidden World Magazin nagyon érdekesnek hangzik! Imádjuk a nevét :)

Köszönjük, hogy felkerestél minket, és az engedélyünket kérted! Megdöbbentük, ugyanakkor meg is vagyunk hatva, amiért annyira szereted a regényeinket, hogy fontolóra vetted az egyik munkánk lefordítását.

Krista & Becca


Megtalálhatjátok őket a következő oldalakon:




Megjegyzések