Ugrás a fő tartalomra

HWM 11. szám


Kedves Olvasók! :)

Hosszú-hosszú várakozás után végre lecseréltük a blog dizájnját. Egy kicsit pimasz, egy kicsit könyvmolyos lett az eredmény, reméljük, elnyeri a tetszéseteket! 

És a másik legfontosabb hír, hogy engedélyt kaptunk egy amerikai szerzőpárostól, hogy le-fordítsuk és közzétegyük az egyik munkájukat a magazin blogján.
A történet címe Kerül, amibe kerül, és a feje-zetek hetente, szerdánként kerülnek fel, hogy elolvashassátok. Amennyiben még nem találkoz-tatok vele, mindenképp érdemes belekukkan-tanotok. Mi itt a szerkesztőségben IMÁDJUK! :)



Újabb borítószavazásunk: 

Májusban startolt el az új kiadó, a WOW. Elsősorban a manapság népszerű New Adult regények háza táján szorgoskodnak, és külföldön már igen népszerűvé vált szerzők munkáit kínálják a magyar olvasóknak. E számunk borítószavazásán pedig eldönthetitek, hogy melyik a legszebb a 6 megjelent regényük borítói közül.

1. Duba Gábor: Szabadon foglak
2. Kim Karr: Kötődés
3. Penelope Douglas: Szívatás
4. Calia Read: Szétcsúszva
5. Amanda Maxlyn: Mi lesz velem?
6. Cassia Leo: Fekete doboz





Bookboyfriend/Bookgirlfriend szavazás: 


Imádom a nyarat!!! (A kedvenc évszakom.)

A meleget, a napsütést, a strandolást, a forró éjszaká­kat, de legfőképpen a nyár ízeit, illatait és fényeit (na meg hogy lehet a szabadban olvasni). Ilyenkor bármerre né­zek, felfedezek a tömegben olyan „szépségeket”, amik kimondottan szemet gyönyörködtetőek, és amiket télen nem láthatunk (SAJNOS!). Legyen az egy szép izmos vádli, egy formás fenék, egy szép mellkas, edzett hát, vagy kockás has (ez a kedvenc, de csak ha kicsit lóg is a gatya :) ).

De hogy a nőkről se feledkezzünk meg kedves ura­im… 

Előkerülnek a miniszoknyák és a shortok, ami alól kivillan a popsi és a formás, hosszú combok. A dekol­tázsok széles skálájával találkozhatunk a formás kicsitől kezdve a „nagy harapnivaló”-ig. 

Most négy gyönyörű fiatalt hoztam, akik nyáron ta­láltak egymásra, vagyis igazi nyári szerelem az övék. A történetük magával ragadó és nagy kedvencem, mert a bonyodalmak ellenére is süt a lapokról az egymás iránti szeretetük. A fiúk egy testvérpár, a lányok pedig unoka­testvérek.

Kötelező olvasmány! :D

A jelöltekkel Abbi Glines: Ha az enyém lennél és Ha esélyt adnál c. regényeiben találkozhattok.



Megjegyzések