Ugrás a fő tartalomra

HWM 12. szám


Kedves Olvasók! :)

Hát elérkezett a 12. szám is, mi pedig minden új megjelenésnél elcsodálkozunk, hogy megéltünk egy újabbat. Köszönjük, hogy olvastok bennün-ket! 

A magazin mostani témája pedig stílszerűen a mesék, fantasy regények. Reméljük, találtok majd érdekes cikkeket, és olvasási ötleteket is!

Továbbá ne feledkezzetek meg websorozatunkról sem, ami bár kortárs new adult regény, mégis egy különleges világba kalauzol el benneteket, roppant érdekes és összetett szereplőkhöz.

~ HWMagazin Team


Újabb borítószavazásunk: 

Szeptemberben van a Népmese napja, ezért ehavi számunk Borítószavazás rovatának jelöltjei nem is lehetnének mások, mint négy (nehezen kiválasztott), gyönyörűséges borítóval kiadott gyermek- és ifjúsági könyv.

A döntés most is a tietek! 


Felül balra Kathryn Littlewood: A varázslatos pékség titkai. 
Felül jobbra Jonathan Emmett – Vanessa Cabban:
A legszebb ajándék. 
Alul balra J. R. R. Tolkien: J. R. R. Tolkien meséi. 
Alul jobbra Caroline Pedler – Steve Smallman:
Ugye nincsenek szörnyek?.





Bookboyfriend/Bookgirlfriend szavazás: 

A Szépség és a Szörnyeteg számomra meghatározó abból a szempontból is, hogy a mai napig a kedvenceim az olyan könyvek, ahol a morcos „rosszfiú” herceggé vál­tozik, mert beleszeret egy kívül- belül gyönyörű lányba.

Az Oroszlánkirály pedig… szintén ilyen, csak más­képp. Hát ki ne imádn a egy ilyen imádnivaló sztorit, ahol a „sötét múlt” – ból egy fantasztikus jövő épül fel? Ahol a tékozló fiú hazatér és a régi szerelmével, akivel elsza­kadtak egymástól, boldog családot alapítanak? Odava­gyok az ilyen történetekért is.

Így két kedvenc mese főhőseit és főhősnőit párba­joztatom most.

Remélem ti is annyira szeretitek őket, amennyire én! Párbajra fel!


A jelöltekkel a Walt Disney: A Szépség és a Szörnyeteg, és Az Oroszlánkirály című mesefilmekben és mesés könyvekben találkozhattok.

Megjegyzések