Ugrás a fő tartalomra

HWM 10. szám

 HWM - 10. szám
Kedves Olvasók! :)

Amikor elindítottuk a magazint, nem is gondoltuk volna, hogy eljutunk a 10. számig. De most itt vagyunk, és még egy darabig nem is tervezzük a magazin bezárását, mert szerencsére sokan szerettek bennünket olvasni, amit nagyon köszönünk.

Szeretnénk elnézést is kérni, régóta ígérjük nektek a blogon a designváltást, de akadt egy kis problémánk, úgyhogy szüneteltetnünk kellett a projektet, viszont reméljük, minél hamarabb újrakezdhetjük, hogy végre felfrissítsük a hivatalos oldalunkat. :)

Addig is jó szórakozást a 10. számhoz! 

~ HWMagazin Team


Újabb borítószavazásunk: 


Ez alkalommal a klasszikus mesehősök kerülnek reflektorfénybe, méghozzá Marissa Meyer újragondolt átirataiban. A döntés most is a tiétek! 

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, melyik hősnő borítói a legszebbek e földkerekségen!? 

1. Cinder/Hamupipőke (Orosz és Thai borító) 
2. Scarlet/Piroska (Thai és Francia borító) 
3. Cress/Aranyhaj (Francia és Cseh borító)





Bookboyfriend/Bookgirlfriend szavazás: 

Kedves Olvasók!

Ti hogyan választanátok „Hőst” magatoknak? Szerin­tetek kit nevezhetünk hősnek? 

Ha én hősökre gondolok, akkor először a középkori lovagok jutnak az eszembe. Bátorság, kitartás, erő, lele­ményesség és persze izmos vonzó külső. Abban a korban ők voltak a valódi hősök. 

És akkor kik azok manapság? 

A rendőrök, a tűzoltók, a katonák, az orvosok?! 

Lehet… ugyanakkor a hétköznapi hősök is hősök, akik nap, mint nap megküzdenek a családjukért, az egészsé­gükért, a munkájukért, a megélhetésükért, az álmaikért és segítenek másokon. Számomra ezt jelenti hősnek lenni a mai világban. 

És szerintetek? 

Most ismét két kedvencemet hoztam. Két tűzoltót. Il­letve hármat. A dolog érdekessége: a négy tűzoltó hősöm közül kettő (tádádám!!!)… Nő! Tehát Uraim (Remélem, olvastok!) Szavazzatok a csajaimra!

A jelöltekkel Nora Roberts Tüzes nyár és Kék füst c. regényeiben találkozhattok.





Megjegyzések