Ugrás a fő tartalomra

Heti Pasi - Bones


Ebben a rovatunkban a kedvenc könyves pasijaink kapnak főszerepet. Fincsi képekkel és kedvenc jelenetekkel. (Azt se felejtsétek el, hogy minden írás ebben a rovatban spoilerveszélyes lehet.)

Bones nevét nagyon remélem, hogy mindenki olyan imádattal mondja ki, mint ahogyan én is szoktam. :D Jeaniene Frost nevét ezüstkeretbe kellene foglalni, csak azért, mert egy tökéletes, szeretni való, de néha (na jó, általában) seggfej vámpír karaktert létre tudott hozni a Cat és Bones sorozatban. Ódákat lehetne zengeni a szarkazmusáról, Cat iránt érzett szerelméről és a barátaihoz fűződő őszinte és ritka barátságáról.



A sorozatból idézett jelenetek maguktól beszélnek, vagyis ha rám hallgatsz, akkor sürgősen beszerzed és olvasod a könyveket:

"- Cicuska, döntened kell. Vagy itt maradunk és viselkedem, vagy elmegyünk, és akkor biztos… – A hangja elmélyült, és szavai a számba vesztek. – …akkor biztos, hogy nem fogok viselkedni."

"Harcolni csak egyféleképpen lehet: mocskosan. A tiszta, becsületes küzdelem csak arra jó, hogy megölesd magad, méghozzá rövid úton. Használj ki minden lehetőséget a kínálkozó orvlövésre, üss övön alul, és feltétlenül rúgj bele a földön fekvőbe – akkor talán te lehetsz az, aki élve hagyja el a helyszínt. Ezt ne feledd. Élet-halál harcról van szó. Ez nem bokszmeccs. Nem az nyer, aki több pontot szerez."

"– […] És nem fogok szétvetett lábakkal örök szerelmet vallani neked.
Még szélesebben elmosolyodott.
– Vannak más pozíciók is…"

Megjegyzések