Ugrás a fő tartalomra

Kim Karr: No Pants Required


Én, Makayla Alexander, a fejembe vettem, hogy megváltozom. Szóval, amikor egy állati dögös férfi száll fel a repülőgépre és megvillantja kockás hasizmait, minden figyelmemet neki szentelem. Amikor mellém ül, és felajánlja a mogyoróit, nem tudok neki ellenállni. De amikor majdnem megfulladok, és azt mondja, hogy dolgoznom kell a garatreflexemen, felmerül bennem, hogy talán túl sokra vállalkoztam.

Mire észbe kapok, már a mosdóban vagyunk, hogy csatlakozzunk a Mile High Klub* tagjai közé. Hadd mondjam el... bárki állítja is, hogy könnyű 37000 láb magasban szexelni, hazudik. Miután a légiutas-kísérő rajtakap bennünket akció közben, csak az enyhít valamelyest az oltári kínos helyzetemen, hogy soha többé nem fogok találkozni a férfivel. 

Órákkal később már azon töprengek, vajon a sors engedi-e valaha, hogy új emberré váljak.

Mert a Sors egy szeszélyes ribanc.

Ugyanis a férfi, aki mellettem ült a repülőn, nem más, mint az új szomszédom.

Bár úgy tűnik, útjaink sorsszerűen újra összefonódtak, nagyon nem illünk egymáshoz. A férfi menő és szexi, mintha az lenne a jelmondata, hogy szeretkezz, ne háborúzz. A hozzá hasonló pasik veszélyesek. Garantálhatom, hogy a döglesztő teste, pokoli jóképű arca, és piszkos, piszkos nyelve minden nő bugyiját benedvesíti.

És itt vagyok én... a fura lány, aki Kaliforniában akar újra rátalálni önmagára. Csak szeretném elengedni magamat. Olyan szavakat használni, mint béke és király. Beletemetni a lábujjaimat a homokba. Ki tudja, talán még szexelni is a tengerparton.

Mivel képtelen vagyok őt kiverni a fejemből, eljátszadozom a gondolattal, mi lenne, ha barátságnál több lenne kettőnk között. Tudom, hogy ez abszurd ötlet. Mégis sodródom az árral. Tudjátok, Camden Waters megért. Nagyon is. Úgy, ahogy még egyetlen pasi sem.

Ezen a hét mérföldnyi, paradicsomszerű tengerparton eldöntöm, hogy nem bonyolítom túl a dolgokat, és egyszerűen jól érzem magamat... amíg a sors ki nem csesz velem, megint.

Előfordulhat, hogy két ember, akik makacsul szeretnének rátalálni önmagukra, ráébrednek, hogy a keresést azon a napon kellett volna abbahagyniuk, amikor találkoztak? Derítsd ki a No Pants Requiredből, Kim Karr szexi, vicces, új önálló regényéből, amitől rögtön kapsz a fürdőruhádért, és elrohansz a strandra, hogy végigstíröld az életmentőket munka közben.


*Azokra mondják, akik a repülőgépen szexelnek.

~°♥°~

Kim Karr nevével először akkor találkoztam, amikor a WOW Kiadó gondozásában megjelent az első regénye. Az írónő már akkor levett a lábamról a stílusával, gördülékeny volt, élvezetes párbeszédekkel, de be kell vallanom, a történet maga már nem állt olyan közel a szívemhez. Mint ahogyan a sorozat következő kötetei sem. Az az igazság, hogy amikor olvasok, nem szívesen veszek kézbe túl sok drámával telített regényt, mert én olvasás közben kikapcsolódni szeretek, és az angsttól csak megfájdul a fejem, és többnyire agyvérzést kapok az idegtől. De amikor lehetőség adódott feliratkozni előolvasónak az új regényére, amit romantikus, humoros nyári olvasmányként hirdettek, arra gondoltam, miért ne?

És nem okozott csalódást. Ez a regény egy kicsit más, mint a korábbi művei. Nincs benne annyi dráma, sőt csupán egy-két fejezetnyi szenvedés jut az olvasónak, de is simán elviselhető. Emellett hozza, amit ígértek. Tele van romantikával, túlfűtött, szexi jelenetekkel, amiktől az ember olvasója lángra kap, és vicces, annyira nagyon humoros. Tökéletes nyári olvasmány!

A történet azzal kezdődik, hogy a főhős Mikayla csúnyán szakít a vőlegényével (aki szerintem egy oltári nagy bunkó), és eldönti, hogy megváltoztatja az életét, és New Yorkból az ország másik felébe költözik a legjobb barátnőjéhez. Az utazás előtt azonban elmegy egy klubba, ahol a véletlen folyamán szemtanúja lesz, ahogy egy srácot (kiskorúak forduljanak el!) orálisan kielégít egy csaj. A légyott után pedig a srác bunkón lekoptatja kísérőjét. Aztán mit ad isten, másnap ugyanez a srác ül mellé a repülőgépen, és az olvasónak rá kell döbbennie, hogy Cam nem is olyan szemét. Sőt, egészen jó humorérzéke van. Nem sokkal később a főszereplőink egymásnak esnek, de sajnos nem tudják befejezni, amit elkezdtek, mert a légiutaskísérő rajtakapja őket. Én meg csak fogtam a fejem, hogy miért??? Cam annyira szexi és vicces és érdekes karakter, nem szabadna ilyen felszínesnek lennem, de abban a pillanatban nagyon bántam, hogy félbeszakították őket.

De aggodalomra semmi ok, később kiderül, hogy Mikayla és Cam szomszédok, és némi félreértés, veszekedés, egy szexi mamipornó (ahogy könyves berkekben hívják az ilyen típusú erotikus regényeket), meg egy iPod újra összehozza őket.

Cam és Mikayla lángra lobbantják a lapokat, tüzesek, forró jelenetek hada várja az olvasót, de jut alkalmunk nevetni is. Plusz azért van tartalma is a dolognak. Mikayla küzd, hogy valóra váltsa az álmait, és beindítsa a saját vállalkozását, Cam pedig a családi problémái elöl menekül a vízimentősködésbe, hátrahagyva az üzleti diplomáját, amihez egyébként van érzéke, és talán szereti is csinálni.

Ami nálam negatívum, hogy rengeteg a mellékszereplő, akiket egyáltalán nem is ismerünk meg, inkább csak nevek a lapokon, ezért már sokszor zavaró volt a felbukkanásuk. Illetve úgy vélem, hogy a regény eleje nagyon el van húzva, viszont a vége túl gyorsan pörög. Mintha lemaradtam volna arról, hogy a szereplők egymásba szeretnek, csak döbbenten láttam, hogy bevallják egymásnak olthatatlan szerelmüket. Félreértés ne essék, az egészen nyilvánvaló, hogy kívánják egymást, jézus, hülye, aki nem veszi le a regény lapjairól, és abból, hogy hányszor esnek egymásnak. De azért a jó szex nem egyenlő a szerelemmel. Szóval én egy kicsit hiányoltam az érzelmek kialakulásának részletesebb kidolgozását.Ott van még Cam exe is. Azok után, amiket a pasival csinált, egy fél mondattal lerendezte az írónő. Nem oké. Vártam volna egy szembesítést, vagy ilyesmi. Viszont ezektől eltekintve, kellemes olvasmány volt.

Azok, akik nem várnak nagy durranást, csak egy humoros, romantikus, szexi nyári olvasmányt akarnak maguknak, amit elvihetnek magukkal a nyaralásra, vagy amivel kiülhetnek a kertbe lazítani, tökéletes választás. Olvastatja magát, én konkrétan együltő helyemben elolvastam. Nem nehéz a nyelvezete, úgyhogy aki már egy kicsit tud angolul, szerintem meg tud birkózni vele. Hajrá! Én mindenképpen ajánlom.



Megvásárolhatjátok itt:
Amz US ➜ http://amzn.to/29t8cmn
Amz AU ➜ http://amzn.to/29yU1fi
Amz CA ➜ http://amzn.to/29DOpDs
Amz UK ➜ http://amzn.to/29KFVsI
Kobo ➜ http://bit.ly/1sdj40h
iBooks ➜ http://apple.co/1Wnjldx
B&N ➜ http://bit.ly/1sTjcCO



Értékelésem:



~ Zephyrine



10 dolláros amazon ajándékkártya nyereményjáték itt:


 

Kim Karr is giving away a $10 Amazon Gift Card in celebration of No Pants Required’s release!

Megjegyzések

  1. Köszi! Érdekesnek tűnik! :-D

    VálaszTörlés
  2. Ezt le lehet tölteni valahonnan magyarul pdfbe??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Sajnos magyarul nem jelent meg a regény (legalábbis egyelőre), de angolul le tudod tölteni az összes nagyobb könyvkereskedés oldaláról.

      ~ HWMagazin Team

      Törlés

Megjegyzés küldése