Ugrás a fő tartalomra

HWM 14. szám

Kedves Olvasók! :)

A múlt héten az utolsó nyereményjáté­kunk aján-déka is odaért a tulajdonosához, ezzel hivata-losan is lezárva a karácsonyi játék­sorozatot. Köszönjük mindenkinek, aki velünk tartott az elmúlt hetek, hónapok folyamán, és minden felajánlónak, akik nélkül nem valósíthattuk vol-na meg ezt a kalandot. :)

Továbbá újabb fejezetek várják websorozatunk, a Kerül, amibe kerül lelkes olvasóit itt, a blogon. 

Ha valaki még nem találkozott a történettel, a Kerül amibe kerül fül alatt találhat ismertetőt, és néhány érdekességet is.

 ~ HWMagazin Team



Utólag is szeretnénk elnézést kérni. A Wikipedia egyik összesítőlapja átvert minket, és a férfinap igazából november 19-én van. Mivel erre csak későn jöttünk rá, és a cikkek addigra már elkészültek, nem szerettük volna a kukába hajítani őket, így 14. számunk témája maradt a férfinap. Mi megelőlegezünk nekik egy kis ünneplést! ;)



Újabb borítószavazásunk: 

Magazinunk 14. lapszáma a nemzetközi férfinap alkalmából a férfiakra összpontosít. Éppen ezért a borítószavazás résztvevői ezúttal olyan könyvek, amelyek férfi főszereplői rendkívül erős karakterek. Döntsétek el ti, melyikük regényéé a legszebb borító! :)

Felül jobbra a Styxx borítóját láthatjátok.
Felül balra Shards of Hope-ét.
Alul jobbra a The Darkest Seductionét.
Alul balra pedig a Some Kind of Perfectét.


Bookboyfriend/Bookgirlfriend szavazás: 

A 14. számban két, egyelőre csak angol nyelven megjelent regény főszereplőit hoztuk nektek.  


A jelöltekkel Nalini Singh: Kiss of Snow és Heart of Obsidian c. regényekben találkozhattok. 





Megjegyzések