Ugrás a fő tartalomra

HWM 4. szám


Változások

Lapunk rendszeres olvasóinak bizo­nyára fel fog tűnni, hogy bizonyos rovatok eltűntek, mások pedig most először buk­kannak fel lapjainkon. Ezek a változások azért történtek, mert úgy éreztük, szükség van egy kis vérfrissítésre.
Előfordulhat, hogy a közeljövőben, a­mikor úgy érezzük, hogy itt az ideje, lesznek még a mostanihoz hasonló refor­mok. :)
A másik újítás, ami ezentúl állandó szereplője lesz magazinunknak, az az Aranypenna. A rovat ötlete Yuri fejében fogalmazódott meg először, és végül mind én, mind Arya nagyon jó ötletnek tartot­tuk a megvalósítását. Az Aranypenna főszereplői nem mások, mint a rovat­szerkesztőink. Mi így szeretnénk kifejezni feléjük hálánkat, és egyúttal biztatni is őket, hogy számról számra mindig maxi­málisan teljesítsenek.
Ebben a lapszámban kivételes helyzet állt elő, ugyanis nem egy, hanem három Aranypenna nyertest is válasz­tottunk, akik az első három számunk legjobbjai voltak.


Újabb borítószavazásunk:

Az éhezők viadala: A kiválasztott filmváltozatának első részét novemberben mutatják be Amerikában a nagyközönségnek. A sorozat szerelmesei végre megelevenedve is élvezhetik majd Katniss Everdeen nem mindennapi, izgalmakban cseppet sem szűkölködő végső harcát ebben a történetben. Így most jöjjenek a harmadik kötet gyöngyszemei.


Felül balra a német borító látható.
Felül jobbra a kínaiaké.
Alul balra a szerb borító található.
Alul jobbra a holland tekinthető meg.

Megjegyzések