Ugrás a fő tartalomra

Megidézve #26




Ha tetszett az idézet, az alábbi könyvet olvasd el:


Colleen Hoover: Túl késő
Too Late, 2016



Sloan a poklok poklát is megjárná a kisöccséért. És meg is teszi, minden egyes nap. Arra kényszerül, hogy együtt járjon a veszélyes és erkölcsileg korrupt Asa Jacksonnal, de Sloan bármit megtenne, hogy biztosítsa a megfelelő ellátást a testvére számára. Semmi nem állhat az útjába. Kivéve Cartert.

Sloan a legjobb dolog, ami valaha Asával történt. És ha Asát kérdezed, szerinte ő a legjobb, ami valaha Sloannal történt. Eszében sincs elengedni a lányt; akkor sem, ha Sloan nem helyesli bűnöző életstílusát. A lány rosszallása ellenére Asa tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy megkapja, amit akar, és meg is fogja tenni. Tudja, mi kell ahhoz, hogy a csúcson maradjon, és meg is teszi. Semmi nem állhat az útjába. Kivéve Cartert.

(A történet hamarosan olvasható lesz a blogunkon. :D)

Megjegyzések

  1. Sziasztok!
    Most tévedtem ide a blogra, de szeretnélek megkérni titeket, hogy a szükséges engedély nélkül itt ne publikáljátok a mű fordítását.
    A Too Late-et én fordítom magyarra, Murphy Rae, Colleen Hoover testvére adott rá nekem engedélyt. Ő tartja számon, hogy a különböző nyelvekre ki fordítja, és ügyel rá, hogy egy-egy nyelvre csak egy ember fordítsa.
    Köszönöm a megértést!
    Ha facebookon vagy wattpadon rákerestek a szerzőre, a mű címére és mellé írjátok, hogy HU, megtaláljátok az oldalt és a fordításomat.
    Üdvözlettel: Wit

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Természetesen van rá engedélyünk - ahogy a blogunkra felkerülő összes többi fordításra is -, megkeresésünkre maga Colleen Hoover reagált és adott zöld utat a magyar fordításra. A továbbiakat, kérjük, privátban beszéljük meg :) Köszönjük!
    Üdv: HWM Team

    VálaszTörlés
  3. Helló :) most találtam meg ezt az oldalt és érdeklődni szeretnék, hogy akkor a jelenlegi felállásban hol tudom elolvasni a Too Late-et ?
    Előre is köszönöm a választ

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)

      A Túl késő összefoglaló lapját a websorozataink fül alatt találod. Ott linkelve van minden fejezet. Ha közvetlenül szeretnél a történethez férni, a wattpad oldalon @HWMagazin név alatt megtalálható az összes fordításunk.

      A könnyebbség kedvéért itt a profilunk linkje: https://www.wattpad.com/user/HWMagazin

      Azt azonban jó, ha tudod, hogy ez a történet jelenleg függőben van. A sorsát a Könyvmolyképző kiadó fogja eldönteni. Ha ők azt mondják, hogy hivatalosan is megjelentetik a történetet, sajnos nekünk nem áll majd módunkban folytatni.

      ~ HWMagazin Team

      Törlés

Megjegyzés küldése