Ugrás a fő tartalomra

HWM 8. szám

Halihó Kedves Olvasók!

A szokásos két hónaptól eltérően most egy hónappal korábban kapjátok ezt a számot, viszont a továbbiakban visszatérünk a két havi megjelenésre. Valamint a hamarosan bekövetkező designváltással egyetemben a blog életét is felpezsdítjük egy kicsit, úgyhogy érdemes lesz majd gyakrabban ellátogatnotok az oldalra! :)

~ HWMagazin Team







Újabb borítószavazásunk:

Ha már egyszer a Magyar Kultúra Napját ünnepeljük január 22-én, úgy gondoltam, tartsunk rendhagyó borítószavazást. Most nem egy könyv többféle változata közül kell majd megszavazni a kedvencet, ez alkalommal négy magyar író, magyar kéz által 2014-ben készített borítója közül keressük az olvasóközönség kedvencét.

Felül balra Helena Silence: Ezüsthíd, 
Felül jobbra Maros Edit: Hűvösvölgyi suli 4. részének, 
Alul balra Vavyan Fable: Holt volt, holt nem volt…,
Alul jobbra Lylia Bloom: Visszaszerzett életek borítója tekinthető meg.



Bookboyfriend és Bookgirlfriend szavazás: 

Szenvedély… 

…az egyik legerősebb emberi érzés, ami megmagya­rázhatatlanul letaglóz, elemészt… vagy akár tönkre is te­het. És mégis vágyunk rá, mert függővé válik mindenki, aki egyszer is megtapasztalta. Mert örömet okoz nekünk. Mert azok a pillanatok szinte mindennél többet jelen­tenek. A „szenvedély heve”, a „szenvedély forró lángja”, a „szenvedély vihara”… a legnagyobb írók sem tudják jobban kifejezni, hogy mit is érzünk olyankor, mert bizony ez a belsőnkből éledő heves, lángoló, viharos robbanás nem is igazán leírható szavakkal. 

A mostani két párosom tagjai pedig igazán szenvedé­lyes emberek. A szenvedélyük rabjai, ami sokak szerint az ő esetükben abnormális, durva és perverz. Ráadásul semmi köze a szerelemhez. Nos, véleményem szerint a szerelem sokféle lehet, és rengeteg módja lehet két ember egymásra találásának. Egy viszont biztos, ha nincs köz­tük szenvedély… igazi mély szenvedély, akkor lehet bár­milyen mély az emberi vonzódás, a kapcsolat halálra van ítélve. 

A jelöltekkel E. L. James: A szürke ötven árnyalata és Sylvia Day: Hozzád kötve c. regényekben találkozhattok. 





Megjegyzések