Ugrás a fő tartalomra

HWM 6. szám

 HWM - 6. szám
Halihó, Kedves Olvasók!

Itt az október, és ezzel elérkezett a 6. számunk megjelenésének ideje is. Néhány nap múlva Halloween, reméljük, magazinunk segít nektek ráhangolódni az ünnepre! :D
Az aktuális számot a borítóra kattintva tölthetitek le, itt a bejegyzésben, vagy a blog jobb oldalán. Jó olvasást kívánunk! :)

~ HWMagazin Team



Újabb borítószavazásunk:

Ha Halloween, akkor álljon itt az egyik örök klasszikus, borzongató történet, amit szerintem nem kell bemutatni senkinek. Mary Shelley 19 éves korában írta meg a Frankensteint, és először névtelenül publikálta Nagy-Britanniában. A regény a horror történetek és filmek teljes műfaját meghatározta. És nem meglepő módon rengeteg feldolgozása született.

Felül balra a Signet Classics borító látható.
Felül jobbra a Sterling Publishing.
Alul balra a Holt McDougal borító található.
Alul jobbra a Penguin Books tekinthető meg.



Book boyfriend és girlfriend:

Kedvenc! Kedvenc ! Kedvenc!

IMÁDOM A HALLOWEENT!!! És ha Halloween, akkor természetesen természetfeletti lények.

Előre figyelmeztetnék mindenkit, hogy odavagyok ezért a témakörért. Az imádott vámpírjaimért, az alakváltókért, démonokért és minden olyan teremtményért, aki nem teljesen ember, mint például a boszorkányok. Viszont épp a rajongásom miatt volt rettenetesen nehéz választanom közülük. Végül egy vámpírt és egy démont választottam (mivel volt már alakváltó). Ám azt mindenképpen megjegyezném még, hogy nem a kedvenc vámpíromat, mert véleményem szerint ő egyedi és felülmúlhatatlan. Remélem, nem merült fel senkiben a kérdés, hogy ki lehet… TERMÉSZETESEN Bonesról van szó.

A jelöltekkel találkozhattok Larissa Ione: Demonica és J. R. Ward: Fekete Tőr Testvériség c. könyvsorozatában.


Megjegyzések